bra spel

Riktigt bra spel just nu

Vissa av våra artiklar innehåller ibland sponsrat innehåll, läs mer här.

Är du trött på spelen du har, eller letar du efter något särskilt kanske?

Det finns alltid bra anledningar till att testa nya bra spel, och jag tänker gå igenom de spel som lockar mig mest just nu.

Relaterat: Nya spel 2019 vi ser fram emot

Jag förstår att vi alla är olika men jag tror det finns något för alla i listan jag skrivit här.

Om ni mot förmodan inte skulle hitta något i listan så titta gärna igenom min topplista över spel som passar för par, eller de bästa lan-spelen nu. 

1# Marvel’s Spider Man

Oj vad länge jag väntade på det här spelet, och det var inte förgäves. Spelet har varit enormt framgångsrikt ekonomiskt och det är inte svårt att förstå varför.

Spelet har verkligen fångat Spider Man-andan och det finns mängder av saker att göra i spelet. Storyn är kanske inte den bästa, men det gör inget.

Det här spelet handlar inte främst om det utan det är minst lika fantastiskt att bara svinga sig omkring i den spektakulära världen.

Relaterat: 25 bästa spelen för barn i alla åldrar!

Alla måste testa detta spel. Spelkänslan är bland det bästa jag upplevt i spel och vyerna är helt fantastiska.

Ett riktigt jävla bra spel!

Kostar 599:- hos inet.se

2# Stardew Valley

Okej, jag vet vad ni tror.. Spelet har ju sämst grafik?

Ja, grafiken är inte fokuset i Stardew Valley även om jag personligen uppskattar den precis som den är. Det här spelet erbjuder något så mycket mer och det är spelkänsla.

Minecraft är ett levande bevis på att grafiken i spel inte är den avgörande faktorn för oss spelare, och det är samma här för Stardew Valley.

Grafik? Who cares, spelet är ju ett grymt bra spel.

Stardew Valley är framförallt en farming-simulator men med inslag av rollspel. Det finns alltid saker att göra, och förutom din trädgård så finns det även gruvor i spelet som erbjuder skatter, fiender och utmaningar.

Stämningen i spelet är väldigt mysig, och invånarna i byn bidrar extra mycket till den känslan. Ett litet men väldigt bra spel.

Ge det ett försök!

Kostar 140kr på Steam.

3# Path of Exile

Ett lite äldre spel idag men minst lika bra spel som det var när det släpptes 2013. Precis som Diablo så är Path of Exile ett hack’n slash spel med fokus på loot och karaktären man spelar.

Och precis som Diablo-spelen så är det minst lika beroendeframkallande. Men den i min mening bästa aspekten med det här spelet är att det är helt gratis. Och det är många spel som annonserar ut att dom är gratis, men endast ett fåtal som faktiskt är det.

Och Path of Exile kanske är det bästa gratis spelet ute just nu.

Spelet är enormt stort men med en något hög inlärningskurva. Men för den som lägger ner lite tid i början så blir de genast riktigt roligt!

4# Rocket League

Ett fantastiskt bra spel online ihop med andra. Jag kan ärligt säga att det är inte många spel som får mig att tagga till så mycket som Rocket League. Framförallt när man spelar det på ett LAN.

Spelet erbjuder rätt schyssta alternativ att pimpa din bil, men jag personligen lägger inte så mycket energi på det. Det är sånt spel där själva spelandet är det roligaste helt enkelt.

Försök att dra ihop ett gäng vänner när ni spelar det här för det gör det hela så mycket roligare.

Ett simpelt, läckert och bra spel helt enkelt. Väl värt pengarna.

Kostar 199kr på Steam.

5# Fortnite Battle Royale

Det som startade som en kopia av PUBG har utvecklats till något helt annat idag. Idag är spelet det självklara Battle Royale spelet och har vuxit enormt sen det släpptes.

Med ett unikt byggsystem och läckra vapen så är det lika roligt varje gång jag spelar det här.  Jag uppskattar även att de uppdateras väldigt frekvent med nya vapen, verktyg och skins.

För er som ännu inte testat Fortnite, kör bara. Ni har inget att förlora och ungefär en tredjedel av världens gamers spelar det just nu.

Och nämnde jag att det är gratis?

6# Age of Empires 2 hd-edition

Ett till fantastiskt bra spel som aldrig åldras.

Det finns inget annat spel jag nötte så mycket som barn som Age of Empires 2, och som jag fortfarande uppskattar så mycket.

Age of Empires 2 blev en enorm succé när det släpptes på 90-talet och togs upp igen i ny fattning i en HD-version 2013 via Steam.

Spelet är som roligast när man spelar med eller mot sina vänner över Steam. Men det levererar även som ett single player spel och jag har nog mer timmar spenderat där ändå.

För 200kr på Steam så är det väl värt dina stålar. Köp det bara!

7# GTA V

Ett annat spel som står sig mot tiden. Nu är GTA V inte i närheten lika gammalt som Age of Empires, men inte heller ett nytt spel.

Friheten man ges i GTA V är svårslagen och det är ett suveränt spel att starta när något annat inte lockar. Ett väldigt skönt tidsfördriv man alltid kan återvända till.

Online aspekten är fortfarande väldigt populär och det är kanske där spelet är som allra bäst. Helt klart mest uppdaterat och populärast åtminstone.

Oavsett om du spelar det online eller kör traditionella storyn så kommer du inte bli missnöjd. Ett väldigt bra spel som kommer fortsätta vara populärt fram tills nästa Rockstar spel tar över.

Finns på Steam för 299:-

8# Kingdom Come: Deliverance

Ett av listans dyrare spel men klart prisvärt i alla fall. Kingdom Come Deliverance blandar och ger men kommer nog vara ett tidsfördrivs-spel för mig en lång tid framöver.

När det släpptes var det väldigt hajpat redan så det är inte så konstigt att det sålde väldigt bra. Däremot var inte alla förtjusta i den hänsynslösa världen du befinner dig i när du spelar.

Kingdome Come Deliverance kan vara de svåraste spelet jag spelat, men som ändå är väldigt roligt. Glöm healing pots och enkel combat. Ett döda fiender i det här spelet kräver lite tankeverksamhet och övning – men det blir värt det.

Fantastiskt grafik, en levande spelvärld och väldigt utmanande. Testa det, ni kommer inte ångra er.

Finns på Steam för 499:-

Kontakta oss

Vill du jobba med oss, bara säga hej eller ge oss citroner? Skriv en rad så återkommer vi så snart som möjligt.

Maila till info@killsteal.se