Bäst CS:GO tangentbord

Vissa av våra artiklar innehåller ibland sponsrat innehåll, läs mer här.

Vilket är det bästa tangentbordet för cs:go?

I den konkurrenskraftiga världen av CS:GO spelar även de minsta faktorerna in och gör skillnad.  Det inkluderar även ditt tangentbord, och de flesta professionella spelarna kan intyga det. Alla lag och spelare har sina favoriter när det kommer till tangentbord men två modeller är nästan alltid överrepresenterade.

Precis som med andra spel i samma genre så är tangentbordet och musen väldigt avgörande. Självklart kan man använda vilket tangentbord som helst men det finns en anledning till att professionella spelare använder en viss typ av utrustning.

Det finns inget utpräglat cs:go tangentbord, utan istället ett par modeller som passar bättre än andra.

Vad är det för speciellt med dessa tangentbord?

Det speciella med dom här tangentborden nedan är vad dom är utrustade med. Här fokuserar man på så låg responstid som möjligt, tillsammans med full anti-ghosting.

CS:GO tangentbord behöver inte vara utrustade med en massa flashiga funktioner och tusen makroknappar. Därför ser man ofta professionella spelare använda mer stilrena och snabba tangentbord, som lämpar sig bättre för FPS-spel tex CS:GO.

Om du vill läsa mer ingående om vilken utrustning professionella spelare föredrar så kika här.

#1 HyperX Alloy FPS Cherry MX

Pris runt 900 kronor på NetOnNet.se.

Proffsen favorit när det kommer till cs:go tangentbord.

Ett mekaniskt tangentbord i stilren design som jag personligen älskar. Man har ignorerat flashiga funktioner för att istället fokusera helt på FPS-spel. Tangentbordet har även stöd för anti-ghosting och full key roll over.

Används bland annat av följande spelare:

FalleN
olofmeister
fREAKAZOiD
– Skadoodle

#2 Xtrfy K2 RGB Gaming Keyboard

Pris runt 1600 kronor på NetOnNet.se.

Ett komplett cs:go tangentbord.

Det här tangentbordet är lika populärt som modellen ovanför. Det kommer med något fler funktioner och makroknappar, plus RGB-belysning som inte kräver något extraprogram, utan är helt ställbart från tangentbordet.

Används bland annat av följande spelare

NetOnNet.se
f0rest
draken
device

Om ni möjligtvis inte är nöjda med dom här alternativen så kika in vår topplista med det fem tangentbord vi tycker är bäst.

Ni kan även läsa vår guide över de bästa cs:go mössen här.

Förklaring av kriterier

Korta förklaringar om du funderar mer över hur jag har rangordnat produkterna.

1. Funktion

Det jag menar med funktioner är allt vad tangentborden är utrustade med. Vi alla tycker troligtvis olika när det kommer till design, men full anti-ghosting och så låg responstid som möjligt är det som behövs.

2. Design

Här valde jag att fokusera på hur snygg tangentborden är, och även hur ergonomiskt byggda dom är. Det är viktigare än vad man tror med ett ergonomiskt tangentbord, framförallt för oss gamers.

3. Pris

Detta kriteriet är helt enkelt hur prisvärd produkten är. En högre procent är lika med högre värde för pengarna. Se upp med att bara för att en produkt har bra värde, betyder det inte att den är bättre än de andra. Det handlar bara om pris kontra kvalité.

Kontakta oss

Vill du jobba med oss, bara säga hej eller ge oss citroner? Skriv en rad så återkommer vi så snart som möjligt.

Maila till info@killsteal.se