bäst fortnite mus

Bäst Fortnite mus

Vissa av våra artiklar innehåller ibland sponsrat innehåll, läs mer här.

Söker du en Fortnite mus?

Du kanske har en mus idag som du inte är riktigt nöjd med, eller du kanske aldrig vinner och misstänker att musen är anledningen?

Det kan vara musen som är den avgörande faktorn mellan vinst och förlust, och i den här artikeln ska vi kika på vad proffsen använder för mus och varför. 

Varför Logitech?

Jag tror vi alla är överens om att Fornite är ett spel som kräver en ordentlig mus. Det går fort i Fortnite och man behöver en responsiv mus som klarar av det. 

Det krävs även några extraknappar för bästa setup.

Att kunna binda byggnader till musens olika knappar är ett måste, och ger spelare en klar fördel mot dom som inte kör så. 

Relaterat: Dom 4 bästa musmattorna på marknaden just nu

Dom programmerbara knapparnas placering är också avgörande och där tycker jag Logitechs möss är fantastiska. Dom sitter oftast klockrent i handen och sidoknapparna sitter alltid rätt oavsett modell. 

Sen är deras sensorer väldigt snabba, framförallt på dom möss som släppts på senare år. Det finns även oftast valbara steg för DPI:n, vilket gör att mössen passar dom flesta spelares önskemål. 

Förutom den fantastiska ergonomin, programmerbara knapparna och snabba sensorerna så vinner Logitech mycket mark på deras design. Jag älskar deras stilrena möss. 

Det är inget konstigt att Logitech används av många professionella spelare idag, och det är inte bara Fortnite-spelare som har blivit förälskade i mössen. 

Spelare som Dakotaz, SpaceLyon, Ninja och Hamlinz spelar med Logitech, för att nämna några stycken.

Om du vill läsa mer ingående om vilken utrustning professionella spelare föredrar så kika här.

#1 Logitech G PRO Wireless

bästa musen för fortnite

Pris runt 1500 kronor på NetOnNet.se.

Logitechs värsting, som blivit omåttligt populär senaste året. Det är världens just nu lättaste gamingmus som endast väger 80 gram. Den är framtagen tillsammans med 50 proffs inom e-sporten och är helt anpassad efter spelarnas önskemål. Man kan till t.ex. byta ut sidoknapparna, och musen är skapad för både höger & vänsterhänta spelare.

DPI-knappen finns på musens undersida, och man ser lätt vilket läge man befinner sig i på ljusdioderna ovanpå musen. Det finns 5 valbara steg.

Musen är också kompatibel med Logitech Powerplay. Det innebär att musen laddas automatiskt när du använder den på en PowerPlay-musmatta. Fantastiskt enligt mig, och en fortnite mus av rang.

+ Trådlås med Lightspeed adapter
+ Lightsync RGB
Sju programmerbara knappar
+ Världens lättaste mus

#2 Logitech G502 Proteus Spectrum

Bästa musen för Fortnite

Pris runt 580 kronor på NetOnNet.se.

Klockren gaming mus som levererar på alla plan, plus att den är väldigt prisvärd. Till och med scrollhjulet har två separata lägen, ett för millimeterprecision och ett annat för supersnabb scrollning.

Musen är väldigt populär inom esporten av gamers och är väldigt prisvärd. 

+ Lägg till eller ta bort vikter för att få perfekt vikt
+ RGB-belysning med stöd för 16,8 miljoner färger
Elva programmerbara knappar
+ Väldigt anpassningsbar

Kontakta oss

Vill du jobba med oss, bara säga hej eller ge oss citroner? Skriv en rad så återkommer vi så snart som möjligt.

Maila till info@killsteal.se