nya spel 2019

Nya spel 2019 vi ser fram emot

Vissa av våra artiklar innehåller ibland sponsrat innehåll, läs mer här.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?

Ja jag är då usel på att vänta på nya spel 2019. Jag vill ha allt tillgängligt direkt och att sitta och vänta på stora releaser är kämpigt.

Framförallt om man på förhand märker att de stora titlarna uteblir?

OBS: Missa inte vår lista över kommande spel 2021

Spelåret 2018 har varit fantastiskt enligt mig med titlar som Red Dead Redemption 2 och nya God of War. Det är helt enkelt spel som den stora massan älskar och som levererar precis vad de lovar, och lite till.

Några sådana stora titlar har vi inte bland nya spel 2019 tyvärr, men jag är rätt taggad i alla fall!

Det finns guldkorn som jag listar nedan! Dessa får du inte missa!

1# Anthem

nya spel 2019

Tillgängligt på: PC, PS4, Xbox One | Släpps: 22 Februari, 2019

Anthem ser på förhand ut som en av de absolut största titlarna nästa år. Spelet är byggt av Bioware och släpps via EA (Electronic Arts), vilket kan vara något negativt men det är för tidigt att säga.

Anthem är i alla fall ett spel som kombinerar third-person shooter med action role playing om jag förstått det hela rätt. Det är väldigt likt Biowares egna Mass Effect serie, och det är något bra även om Mass Effect 3 inte var någon höjdare.

Förhoppningsvis har dom lärt sig något den här gången!

Till skillnad från Mass Effect är Anthem ett online-spel där du du spelar med tre andra spelare. Man kan lira ihop men även självständigt så det finns något för alla här misstänker jag.

Spelet utspelar sig på en annan planet i ett open world-format där du tillsammans med de andra spelarna ska utforska världen och slutföra uppdrag.

En blandning mellan ett single player och multiplayer spel som ser på förhand jäkligt läckert ut!

Jag hoppas innerligen man har satsat lite på story och att spelet innehåller olika spellägen.

Det sista jag vill ha är en grindfest.

2# Days Gone

nya spel 2019

Tillgängligt på: PS4 | Släpps: 26 April, 2019

YES! Äntligen ett zombie-spel som ser ut att bli fantastiskt!

Jag kan ärligt säga att jag sett trailern till det här spelet säkert 20 gånger redan, för så pass mycket ser jag faktiskt fram emot det.

Zombie-genren är en personlig favorit hos mig så Days Gone är verkligen något jag längtar efter.

Days Gone är ett survival spel där du spelar med huvud-karaktären Deacon St.John som är en bounty hunter som föredrar livet ”on the road”.

Han känns som den som skulle skriva ”livets hårda skola” som utbildning på Facebook, och det är något positivt här.

Spelet utspelar sig två år efter en global pandemi som nästan utrotade hela världens befolkning. De som inte dog förvandlades istället till så kallade ”Freakers” eller zombies som alla ändå kommer kalla dom.

Som i de flesta survival spel så är det viktigt att hålla en låg profil, och det ser ut som att spelet kommer innehålla en hel del stealth.

Förutom det så kommer de såklart finnas ett flertal olika vapen till hands och även fordon. Personligen hoppas jag att det även blir fokus på storyn i spelet och att man tillslut får veta vad som hänt i världen.

3# Skull & Bones

nya spel 2019

Tillgängligt på: PC, PS4,  Xbox One | Släpps: Under 2019

Ett nytt piratspel inspirerat av Assassins Creed Black Flag sägs det?
Det kan ju omöjligt gå fel!

Alla ni som spelat Black Flag minns säkert känslan av vara kapten på ert egna skepp. Det var en fantastisk känsla och många klassar Black Flag som det bästa Assassins Creed-spelet hittills.

Så jag hoppas utvecklarna hos Ubisoft Singapore, skaparna av detta spel, också minns den känslan. Om dom har de så kan Skull & Bones verkligen bli ett suveränt spel.

Spelet verkar bli ganska likt Black Flag med fokus på skeppen i spelet och striderna på haven. Det kommer finnas en mängd olika uppgraderingar och vapen man kan använda.

Man kommer även behöva ta hänsyn till väder och vind ute på haven, och det är något jag minns att jag uppskatte i Black Flag också.

Spelet kommer  kunna spelas i traditionell single player men även online med 5 spelare samtidigt.

4# Metro Exodus

nya spel 2019

Tillgängligt på: PC, PS4,  Xbox One | Släpps: 22 februari 2019

Metro Exodus är ett first-person shooter spel som är en blandning mellan ett stealth-baserat spel och ett surival-spel.

Jag tycker spelet ser väldigt lovande ut, och jag är väldigt förtjust i crafting systemet i spelet. Det ser ut som att man är helt beroende av att utforska och hitta nya saker för att bygga nya vapen med mera.

Spelet påminner lite om Fallout och utspelar sig under år 2036 i Ryssland, två år efter att världen rasat samman till följd av ett kärnvapenkrig.

Fienderna består mest av andra människor men även muterade djur. Spelet erbjuder även en väldigt dynamisk öppen värld med stor fokus på väder vilket jag ofta saknar i andra spel.

Det här kanske är det Fallout-spelet vi önskade men aldrig fick?

5# World of Warcraft – Classic

nya spel 2019

Tillgängligt på: PC | Släpps: Under 2019

Ja listan känns inte helt komplett utan kanske den största titeln av dom alla. Det är ännu oklart hur många som kommer spela Classic WoW, men de är nog väldigt väldigt många.

Förväntningarna är skyhöga såklart på det kanske bästa spelet någonsin. Classic WoW var mer än ett spel för oss som lirade då, det var liksom allt.

Allt var så nytt och revolutionerande att man fortfarande idag ser tillbaka på WoW Classic som en ovärderlig tid. Man är tacksam att man fick ta del av den.

Men är de bara nostalgi? – Många misstänker det.

Var verkligen WoW Classic de bästa spelet och hur roligt var det egentligen att grinda mobs i flera timmar för att knappt se XP-baren röra på sig?

Frågorna kring hur nya WoW Classic kommer se ut är många, och än så länge har vi inte alla svaren men det går inte att ignorera vilken dunder release det här kommer vara.

Jag kommer spela! Kommer du?

Kontakta oss

Vill du jobba med oss, bara säga hej eller ge oss citroner? Skriv en rad så återkommer vi så snart som möjligt.

Maila till info@killsteal.se