vad ska jag spela

Vad ska jag spela? Artikeln för dig som letar något nytt

Vissa av våra artiklar innehåller ibland sponsrat innehåll, läs mer här.

Vad ska man spela? 

Ja det är inte alltid så lätt att veta. Det finns tusentals titlar men oftast faller man tillbaka till spel man spelat hundra gånger förut, bara för att det är så svårt att hitta något nytt spännande. 

Jag personligen går igenom topplistan på Steam säkert 4-5 gånger i veckan. Men jag blir lika besviken varje gång. Det är alltid samma spel som dyker upp och jag tycks aldrig hitta det där nya spelet att dyka ner i. 

Den här artikeln är för dig som är uttråkad och letar något nytt. Förhoppningsvis blir det här din räddning. Vi går igenom genre för genre och vi är övertygad om att det finns något här för alla gamers. 

Skulle du mot förmodan inte hitta något spännande så finns sajten What Should I Steam? – Det är en hjälpsida för oss gamers när vi inte vet vad vi ska spela.

skräckspel

12 suveräna skräckspel

Är du ett fan av skräckspel, eller är sugen på att testa ett? Då har troligtvis vår lista över våra 12 favoriter något för dig. Det finns allt mellan psykologisk skräck till blod och jump-scares. En måste-lista för alla fans av skräck. 

Tionde bästa strategispelet Starcraft 2

12 strategispel du måste testa

Min egna favoritgenre. Jag kan inte få nog av strategispel, och har testat i princip allt som är värt att spela. Med den erfarenheten så har jag skapat en artikel med 12 av mina favoriter. Strategispel blir aldrig gamla, och det är aldrig försent att hoppa på tåget. In och hitta din egna favorit. 

spel för barn

Dom 25 bästa TV-spelen just nu

Alla gamers sitter ju faktiskt inte vid en dator. Därför har vi skapat en lista med våra 25 favoriter bland djungeln av TV-spel. Listan är anpassad för alla åldrar så många av spelet passar även bra som spel för familjen. 

Spel för par

Dom bästa spelen för par

Letar du ett spel för din respektive? Något flickvännen också kan uppskatta. Då har vi listan för dig. Det här är artikeln är skriven för dig som letar efter spel att spela ihop med någon annan. Perfekt när man är två i soffan en fredagkväll och letar något nytt att lira tillsammans.

bilspel project cars 2

12 Bilspel för racingfanatiker

Bilspel är en genre många uppskattar, men på senare år har det blivit lite fattigt med nya spännande titlar. Eller det är åtminstone hur vi kände tills vi började leta ordentligt. Den finns många dolda guldkorn som vi tar upp i den här artikeln. 

Lan spel

Dom bästa LAN-spelen

LAN är inte lika vanligt som det var förut. Eller åtminstone inte traditionella LAN-spel. Men det händer att man vill gå tillbaka i tiden och spela något klassiskt ihop med grabbarna. Då är den här artikeln för dig. Vi listar dom bästa LAN-spelen som vi alltid faller tillbaka på. 

8 fightingspel som har allt

Är du ett fan av Street Fighter, Tekken eller Super Mario Bros? Då har vi listan för dig. 8 av våra bästa fightingspel som lämpar sig till alla. Det finns inte många spel som är så lätta att roas av som fightingspel. Dom kräver sällan mycket tid och investering för att kunna ha roligt med. Perfekt när man vill spela något enkelt. 

lego spel lego starwars force awakens

12 Legospel som är perfekt för multiplayer

Idag finns det inte många spel som erbjuder offline-multiplayer. Det vill säga att man kan sitta två personer hemma i soffan och spela ett spel tillsammans. Nästan alltid krävs en internet-uppkoppling, och att man spelar på olika enheter för att lira tillsammans. Legospelen motsätter sig det fullständigt, och är utvecklade för att spelas hemma tillsammans. 

Klockrena spel för hela familjen som är perfekt när man inte vet vad man ska spela. 

Kontakta oss

Vill du jobba med oss, bara säga hej eller ge oss citroner? Skriv en rad så återkommer vi så snart som möjligt.

Maila till info@killsteal.se