Annonser och samarbeten på Killsteal

Annonsera på Killsteal

Vi på Killsteal letar alltid efter nya samarbeten med företag i branschen, eller personer som innehar någon typ av expertkompetens inom IT och gaming. 

Möjligheterna till samarbete är många, så kom med förslag. Vi kan diskutera gemensamt vad vi kan göra för varandra. Vi växer så det knakar, och har idag cirka 20.000-30.000 unika besökare från Sverige varje månad.

Det kan vara reklam i form av banners till tävlingar och event eller gästbloggare. 

Kontakta oss på info @ killsteal.se vid intresse. 

Affiliatelänkar

Inläggen på Killsteal innehåller ibland så kallade ”affiliate” länkar för bland annat företag som Clas Ohlson, NetOnNet, Webbhallen med mera. Dessa länkar tillhandahålls av Adtraction som är vår annonspartner.

Det betyder att vi, utan extra kostnad för dig, eventuellt kan få en provision om du handlar genom våra länkar. Det betyder däremot inte att vi är partiska eller försöker vilseleda till köp vi inte kan stå för.

Den här typen av annonsering är kritisk för att vi ska kunna tillhandahålla content för våra läsare och driva Killsteal framåt. 

Sponsrade inlägg

Ibland blir vi kontaktade av företag som vill publicera inlägg på Killsteal. Detta är helt OK men vi är tydliga med att vi alltid markerar dessa inlägg med en ”[reklam]” tag högst upp & längst ner i inlägget.

Om du som läsare någonsin stöter på stötande reklam får du gärna kontakta oss på info @ killsteal.se omgående så undersöker vi ärendet.