De fem bästa bettingsidorna för E-sport

E-sportens popularitet har skjutit i höjden de senaste åren, och med detta fenomen har även spelbolagen kastat sig in i världen av elektronisk tävling. Ett växande antal spelbolag erbjuder nu odds på olika e-sportevenemang, vilket ger spelentusiaster möjligheten att engagera sig och sätta sina kunskaper på prov. I denna artikel kommer vi att utforska de bästa bettingsidorna för e-sport och presentera en guide till de mest framstående alternativen på marknaden.

E-sporten har utvecklats från att vara en nischad underhållningsform till en global sensation som engagerar miljontals fans världen över. Med denna ökande popularitet har spelbolagen snabbt anpassat sig för att möta efterfrågan och erbjuda ett brett utbud av odds och marknader för e-sportevenemang. Vissa spelbolag har en begränsad täckning av marknader, medan andra har omfattande utbud och förbättrar ständigt sina tjänster.

Bettingstugan har noggrant granskat alla aspekter av de bästa bettingsidorna för att identifiera alternativen för betting på e-sport. Nedan presenterar vi deras topp 5-lista över bettingsidor som utmärker sig särskilt inom e-sportområdet.


1. Betway

Betway har utmärkt sig som årets e-sportsoperatör för tredje gången, vilket tydligt visar deras engagemang inom e-sport. De är snabba med att erbjuda odds, har konkurrenskraftiga odds och ett brett utbud av e-sportevenemang. Dessutom erbjuder de förhöjda odds för att maximera spelarnas vinstpotential.

2.Bet365

Bet365 är en pålitlig aktör för e-sport betting, med snabb matchtäckning och ett omfattande utbud av liveodds. De har också funktioner som möjligheten att stänga spel, vilket ger spelarna extra kontroll över sina spel.

3. Pinnacle

Pinnacle är känt för sina höga odds och snabba täckning av olika marknader. Trots att de inte erbjuder några bonusar är de fortfarande en stark aktör som uppskattas av många e-sportentusiaster.

4. Unibet

Unibet, med sin Kambi-leverantör, är ett starkt val för e-sport betting med bra odds och attraktiva bonusar. Deras användarvänliga plattform skapar en bekväm spelupplevelse.

5. Bethard

Bethard är ett utmärkt val, särskilt efter att de övergått till Betssons oddsleverantör, vilket resulterat i konkurrenskraftiga odds. Deras fokus på höga odds gör dem till ett populärt val för e-sportentusiaster.

Det är dock viktigt att påpeka att dessa inte är de enda rekommenderade alternativen. På Bettingstugan har de en omfattande granskning av samtliga bettingsidor. Med en noggrann recension och genomgång av både för- och nackdelar hos varje bettingsida inom esport.