Zimpstar

Simon ”Zimpstar” Hagert har spelat i bland annat Team SoloMid, och vann $200k SMITE launch turneringen i Atlanta 2014.

Jag har jobbat inom esport i över 5 år och har också varit med och grundat bolag som Battleriff och NAU drinks.

Favorittitlar är bland annat Fortnite, HoTS och PUBG. Slår alltid Mickebro i 1v1. Spelar jag inte competitive så slöspelar jag mest Rust.

Mickebro

Micke ”Mickebro” Engström. Lirar casual i NAP och älskar att gotta ner mig i framförallt strategispel. Erkänt sämre gamer än Zimpstar men desto mer påläst.

Mina favorittitlar är bland annat WoW, Total War-spelen, Age of Empires och Mafia II.

Spelar för tillfället ohälsosamt mycket Kingdom Come Deliverance och Red Dead Redemption 2 i väntan på WoW Classic. Har jag riktigt tråkigt vänder jag mig bland annat till FIFA 19 eller CS:GO.

Varför startade vi Killsteal?

Känner du dig osäker i djungeln av gamingprodukter och IT i allmänhet? 

Det gör vi också ibland

Och det är därför vi drog igång Killsteal.se.

Vi är två vänner som lever för gaming och teknik, och älskar att dela med oss av våra egna erfarenheter. Vi är inga experter utan endast fullblodsentusiaster.

Vi ser Killsteal.se som en hubb med artiklar vi själva vill läsa, med målet att hjälpa andra människor med deras IT-bekymmer. 

Vi publicerar artiklar som engagerar och informerar, och förhoppningsvis hittar du något du tycker är intressant.

Hur görs testerna?

Vår granskningsprocess börjar med urval: Vi tittar på hundratals produkter för att fastställa de bästa utmanarna i varje kategori.

Vi låter sedan produkterna genomgå ”sida vid sida”-jämförelser och betygsätter dem inom en rad olika viktiga faktorer.

Sponsrade inlägg

Vissa länkar på inlägg & sidor på vår sajt kan ibland vara ”Affiliate länkar” och kan, utan extra kostnad för dig, generera intäkter om du väljer att handla via dessa. Sponsrade inlägg är markerade som sponsrade högst upp i textfältet.

Varför har ni det så?

Det är helt enkelt för att kunna täcka våra kostnader. Vi rekommenderar aldrig produkter vi själva inte tror på eller vill ha. Vårt mål med sidan är att tipsa om bra produkter och bra återförsäljare, och vi tror det gynnar både oss och dig som läsare.

Läs mer om våra annonser här.

Killsteal.se – när du behöver hjälp inom teknik, dator och spel. Vi har funnits sen 2018 och har hjälpt ca 20.000 svenskar i deras dagliga teknikanvändning. Välkommen.