Hur skapar jag en e-postadress?

Dags att skapa dig din första mail!

Ja hur skapar man en e-postadress egentligen?

Idag fungerar inte mycket för oss i vardagen om vi inte har en e-postadress. Det är nästan ett krav oavsett vad man gör idag. Vill du vara medlem i en butik, boka resor, köpa & sälja saker så kommer det nästan alltid krävas en e-postadress. 

Det är bara några få exempel. Det finns tusentals anledningar till att skapa e-postadress.

Det går liksom inte att undvika längre. Det gör livet lättare för oss användare och alla andra samtidigt. Så varför vänta? 

Rekommenderat: Återställ skrivbordet i Windows på nolltid

Det är enklare än någonsin att skapa en e-mailadress idag, och det finns tusen olika aktörer som vill att du skapar din e-mailadress hos dom. Så för att hjälpa dig på traven med det beslutet så kommer vi rekommendera Googles mailkonto här.

Skapar du en e-postadress hos Google så kommer din adress sluta på @gmail.com. Det är i särklass en av dom vanligaste aktörerna människor använder idag. Det är inte heller så konstigt med tanke på att Google är ett av världens största och mest pålitliga företag.

Skapa e-postadress hos gmail

Steg 1. Klicka in dig på Googles skapa konto-sida och ange först för & efternamn.

Steg 2. Välj den adress du vill ha. Se till att välja en du kommer komma ihåg.

Steg 3. Välj ett lösenord och bekräfta sedan. 

Så enkelt är det att skapa en e-postadress. Nu har du skaffat dig ett mailkonto och kan börja använda det direkt – helt gratis. Det positiva med att använda sig av Googles email är att du har en inloggning till alla möjliga saker. 

Google har nämligen ett gigantiskt utbud av produkter för dig som är intresserad av det. Om du vill läsa mer om vad dom erbjuder så kan du göra det här, men för att ge dig några exempel så finns Google Maps, Youtube och Android.